La Campanya Contra el Quart Cinturó i entitats en defensa del territori han anunciat una manifestació multitudinària aquest diumenge a Sabadell


El manifest que es va fer públic fa només tres dies ja compta amb gairebé 1000 adhesions, de particulars i entitats, que evidencien el rebuig al projecte.

Aquest dijous al matí a la plaça de l’Ajuntament de Sabadell, la Campanya Contra el Quart Cinturó ha anunciat en una roda de premsa que s’organitza una manifestació a Sabadell, que es preveu multitudinària, per deixar palès que hi ha més decisió que mai en la defensa del territori i contra els macro-projectes que ens volen imposar des del Govern i l’Estat i els lobbies econòmics i l’establishment vallesà.

“Anunciem l’objectiu compartit de moltes persones i entitats del Vallès: la defensa del territori amb la mateixa persistència i perseverança que ho hem fet aquests darrers 30 anys i ja podem dir, clarament, que el 4C no es farà” explica el portaveu de la campanya Isidre Soler.

Les entitats han anunciat un manifest que es va fer públic fa tres dies i que ja compta amb gairebé 1000 adhesions, i han animat a tothom que no ho hagi fet ja, que s’hi sumi.

La manifestació, que sortirà a les 12h de la plaça de la Creu Alta a Sabadell comptarà durant tot el matí amb columnes de diferents indrets del Vallès que aproparan a peu o en transport públic a les manifestants a la ciutat. També s’hi ha sumat una tractorada organitzada per la unió de pagesos que sortirà de les Franqueses durant el matí per unir-se a la manifestació.“Es preveu una àmplia participació que demostra que la brama de què hi ha consens per fer el Quart Cinturó és absolutament falsa. Al contrari, hi ha un rebuig total al projecte.” Conclou el portaveu.

La portaveu Queralt Castañé ha denunciat uns pressupostos que es volen vendre el
territori amb projectes aprovats com el Hard Rock, l’ampliació de l’Aeroport o el
Quart Cinturó i ha citat els acords del manifest on es demana més inversió en
transport públic de qualitat que vinculi el Vallès i menys asfalt.

“Convidem a totes a venir a la manifestació d’aquest diumenge, a donar suport al
manifest i a participar la setmana vinent a la manifestació unitària de dissabte 4 de
març en contra els macroprojectes i el model caduc que ERC i el PSC ens volen
imposar.” Conclou la portaveu.

El Vallès, 23 de febrer 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *