Manifestació unitària contra el Quart Cinturó

La Campanya Contra el Quart Cinturó i diverses entitats i organitzacions del Vallès Occidental i Oriental han convocat una gran manifestació unitària per mostrar el seu rebuig al projecte del Quart Cinturó. Aquesta mobilització està convocada pel diumenge 26 de febrer a la plaça de la Creu Alta de Sabadell, a les dotze del migdia.

La convocatòria sorgeix de desenes d’entitats i organitzacions del territori, entre els quals hi ha la Campanya contra el Quart Cinturó,activa des de fa gairebé tres dècades, grups veïnals, l’Esquerra Independentista i altres col·lectius com casals i Ateneus. Totes elles reclamen que es descarti la idea d’ampliar la B-40 entre Sabadell i Terrassa.

El Quart Cinturó està projectat des de fa 60 anys, però actualment només s’han construït uns trams de l’autovia. En l’actualitat, en el marc de la negociació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya, el PSC utilitza la proposta que pertany al Pla de específic de mobilitat del Vallès de construir la Ronda Nord entre Terrassa i Sabadell, que no és res més que la primera pedra per construir el Quart Cinturó fins a Granollers.

Les convocants de la manifestació consideren que d’aquesta manera es continua amb la deriva d’altres macroprojectes al servei dels grans poders econòmics, com el Hard Rock o els Jocs Olímpics d’hivern, a la vegada que es trinxa el territori.

El Vallès, 8 de febrer 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *